За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Този впечатляващ хотел се намира на пръва линия на северозападното крайбрежие на острова, на 15 км от столицата Стоун Таун и на 30 мин от летище Занзибар. Разположен върху площ от 60,000 кв.м сред красива тропическа градина.

В стаите

Хотелът се състои от 13 артистично обзаведени вили и бунгала. Вилите разполагат с частни басейни. Видове настаняване: Ocean Access Villa 54 кв.м, Ocean View Villa 54 кв.м, Garden Bungalow 35 кв.м, Garden Family Bungalow 54 кв.м. Вилите се намират на брега на океана и разполагат със собствена веранда и с басейн,  и кът за сядане. Бунгалата са разположени в тропическата градина на хотела и имат достъп до основния външен басейн. Всички вили и бунгала са с уникално красив интериор, който представялява съчетание между модерен и типичен африкански стил и са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ или вана, Wi-Fi (безплатно), тераса.

На територията на хотела

Основният алакарт ресторант на хотела предлага специалитети от местната и интернационална кухня, с пресни морски дарове, придружени от био зеленчуци и подправки, отглеждани в собствената био ферма на хотела. Гостите могат да избират да получат закуската, обяда и вечерята си в собствената си вила или бунгало, в ресторанта или на плажа. Барът на хотела предлага разнообразие от коктейли и първокласни вина от Австралия, Франция, Италия и Южна Африка.

Безплатни услуги: Wi-Fi,  велосипеди под наем, библиотека.

Платени услуги: масажи, процедури с японски горещи камъни, водни спортове, химическо чистене и пране.

Хранене

HALF BOARD - закуска и вечеря; без напитки

Плаж

Собствен пясъчен плаж до хотела. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Оценки и коментари